10 talenten 5 blokkaden

We weten vaak heel goed waar we niet goed in zijn. Maar wat zijn jouw talenten? We hebben vaak maar een vaag beeld van wat ons echt blokkeert. Jouw leven inrichten op basis van jouw talenten en aan je blokkaden werken om zo echt de stappen te maken waar jij van droomt. Hoe mooi zou dat zijn!

In een speciale coachsessie van maximaal 1,5 uur gaan wij samen op zoek naar jouw grootste talenten en blokkaden. Om je talenten helder te maken wordt er gebruik gemaakt van de Talentenkaarten van Willem Jan van de Wetering. Met behulp hiervan krijg je inzicht in jouw grootste talenten en in welke mate die talenten ontwikkeld zijn.

Vervolgens gaan we met behulp van spiertesten op zoek naar jouw grootste blokkaden. De blokkaden die je het meest hinderen zijn emotionele blokkaden, overtuigingen en zaken die je van je van je voorouders hebt meegekregen.

Door het doen van deze speciale coachsessie word je je beter bewust van je eigen kwaliteiten en hetgeen jij goed in bent. Dit kan je zowel in je werkende als sociale leven gebruiken. Het geeft je meer zelfvertrouwen en helpt je bij keuzes maken. Daarnaast kan het waardevol zijn om je je bewust te zijn van je eigen blokkaden zodat je hiermee bewust en onbewust aan de slag kunt.