Training 
Vertrouw meer op je gevoel

  • Je vindt het lastig om naar je eigen gevoel te luisteren en de voor jou juiste beslissingen te nemen?
  • Zou het niet mooi zijn om echt te kunnen vertrouwen op jezelf en op je eigen gevoel? En te werken aan je persoonlijke ontwikkeling?

Met de speciaal ontwikkelde training van CvR VISIE Vertrouw meer op je gevoel leer je te luisteren naar wat je echt wilt. Je gaat meer vertrouwen op je eigen gevoel. Dit ga je leren door zelf spiertesten met de O-ringmethode toe te passen. Door deze werkwijze werk je in een kleine groep ook aan je persoonlijke ontwikkeling. In deze training krijg je vijf methodieken aangereikt, waarmee je blokkaden uit je systeem kan halen.

Blokkaden kunnen bestaan uit emotionele blokkaden, kernovertuigingen, chakra onbalansen, zaken die je door de familielijn meegekregen hebt en zaken die je uit vorige levens meegenomen hebt. Na het volgen van de training krijg je video’s tot je beschikking met de handelingen die je in de training geleerd hebt. Hierdoor blijf je in staat om de geleerde methodes te toepassen en te gebruiken om zo verder te ontwikkelen.

Spreekt jou dit aan? Wil je jezelf weer leren vertrouwen en stappen maken in je persoonlijke ontwikkeling? Dan is de training Vertrouw meer op je gevoel een goede keuze. Aan het einde van de training heb jij diverse tools in handen om echt te kunnen vertrouwen op jouw gevoel. Je kan samen met anderen je emotionele problemen, onverwerkte incidenten, lichamelijke klachten en trauma’s op een vriendelijke manier definitief oplossen. Tevens heb je een handige tool tot je beschikking om betere keuzes voor jezelf te maken.

Workshop "Vertrouw meer op je gevoel" door Cor van Ruijven van CvR VISIE.

Volg de training Vertrouw meer op je gevoel in Honselersdijk

Honselersdijk

  • Deze training bestaat uit 6 donderdag avonden.
  • 26 september, 3, 10, 17 oktober, 7 en 28 november 2024.
  • De training is van 19.30 tot 22.00 uur.
  • De locatie is in Honselersdijk en wordt een week voor de start van de training bekend gemaakt.
  • De kosten voor de training bedragen € 325,-. Deelnemers dienen de kosten voor de start van de training te voldoen.
  • Voor koffie, thee en wat lekkers wordt gezorgd.
  • Mocht je een avond niet in de gelegenheid zijn aanwezig te zijn dan kan deze les tegen een gereduceerd tarief ingehaald worden.
  • Meld je aan door te mailen naar info@cvrvisie.nl.

Na de training kun je tegen een kleine vergoeding maandelijks de bijeenkomsten van de CvR groep voor persoonlijke ontwikkeling bijwonen om op deze manier te blijven groeien. Deze avonden worden gehouden in Honselersdijk of Naaldwijk.