Wie ben ik?

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin in Wateringen. Meer dan 30 jaar heb ik als zelfstandig ondernemer en in samenwerkingsverbanden in de glastuinbouw gewerkt. Door een faillissement en een echtscheiding was mijn leven in 2011 op het dieptepunt. Ik stond in de overlevingsstand en deed ik me beter voor dan dat ik mij werkelijk voelde. Met hulp van mensen in mijn omgeving en door persoonlijke ontwikkeling heb ik mij hieruit weten te werken.

Mijn drijfveer voor CvR VISIE is in die tijd ontstaan. Ik zag ondernemers worstelen met het leidinggeven aan hun medewerkers en wist dat ik hen met mijn ervaringen verder kon helpen. Hiervoor heb ik verschillende coachopleidingen gevolgd. Vooral door de Enneagram opleiding bij Willem Jan van de Wetering heb ik veel zelfinzichten gekregen. Het Enneagram is een psychologisch model dat ervoor zorgt dat ik me nog meer bewust werd van de vele zaken die onbewust in mij speelden. Ik leerde door die opleiding dat je op een gezonde manier anderen kunt helpen. Door de Enneagram opleiding is mijn persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling gekomen. Daar waar ik vroeger een negatief zelfbeeld had, heb ik nu zelfvertrouwen en ben ik blij met de talenten die ik heb.

Door mijn levenservaring, coachopleidingen en ervaringen als trainer/coach ben ik goed in staat om particulieren en ondernemers te begeleiden op het mentale vlak. Dit maakt dat ze meer zelfvertrouwen krijgen en betere keuzes voor zichzelf, het team en het gezin maken. De afgelopen jaren heb ik al heel wat mensen effectief mogen begeleiden door middel van individuele coaching, workshops of trainingen met als resultaat:

  • Meer rust en ruimte in het hoofd
  • Scherpere focus
  • Grotere weerbaarheid

Het is mijn missie om meer ondernemers en particulieren het belang in te laten zien van persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor gaat eenieder meer ervaren wie ze in essentie zijn. Door een groeiend zelfvertrouwen en meer zelfliefde heeft iedereen een grotere kans om zijn/haar levensdoelen te realiseren.