Tarieven

Tarieven voor particulieren:

Een eerste kennismakingsgesprek van een half uur is kosteloos. Vervolgens kun je kiezen uit coachgesprekken van 1 uur of 1,5 uur. De coachgesprekken kunnen zo’n 15 minuten uitlopen. Voor alle coachgesprekken voor 1 januari ontvang je een korting.

Bij particulieren wordt na het coachgesprek een betalingsverzoek gestuurd en dit dient binnen 24 uur voldaan te worden. Voor meer informatie over de tarieven kun je met mij contact opnemen.

Tarieven voor ondernemers:

Een eerste kennismakingsgesprek van ongeveer 1 uur is gratis. Het is mogelijk dat het gesprek bij de ondernemer op zijn bedrijf is. De duur van de coachgesprekken wordt afgestemd met de klant, maar die nemen maximaal 2 uur in beslag. Ik bied je verschillende tools aan om zelf mee aan de slag te gaan, waardoor je het aantal coachgesprekken vermindert.

Bij ondernemers wordt maandelijks een factuur opgemaakt en deze dient binnen 14 dagen na factuurdatum betaald te worden. Er worden verschillende tarieven in rekening gebracht voor de diverse ondernemingsvormen. Voor meer informatie over de tarieven kun je met mij contact opnemen.